Monday, February 27, 2006

RoboHelp and IIS 6.0

Ok, so for some reason, flash wasn't working on my Windows Server 2003 running IIS 6.0. This impacted me since I wanted to run RoboHelp Flash. After a lot of tinkering and searching, turns out that IIS wouldn't allow the flashhelp_default.fhs file to run because IIS wouldn't allow the MIME type of fhs to run.This is a simple fix. Go into the properties of the web server and add in the mime type of fhs with a desscription of text/xml. Voila!! life is happy again.

I hope this helps someone else in this same boat.

Alan

7 comments:

lokesh said...

Yes it is helped lot, unforutnately i got this URL after 6-7 hours of effort.

anyway real useful one. Thanks a lot

Lokesh said...

Yes it is helped lot, unforutnately i got this URL after 6-7 hours of effort.

anyway real useful one. Thanks a lot

Anonymous said...

thanx man!!!!!!!, saved a lot of trouble

Anonymous said...

Saved my bacon. I am glad this post is still out there. :)

Brian Spolarich said...

Bless you. This is a wierd issue. Does that mean that IIS returns a 404 Not Found for any file extension that it doesn't have registered as a MIME type?

Alan Churchill said...

That's what I have found.

Kumar said...

Hi..Alan,

Thank you very much, it helped a lot, I spent almost one day to solve this.
Kumar

CTRL+Z does not generate EOF in Windows 10

In Windows 10, when I was trying to generate an EOF for a Java program, the CTRL+Z did not work. After doing some research (and help from f...